Recenzja ambasadora

Husse

Husse Polska Tuna Recipe

Husse Tuna Recipe

Autor: Marta Hetman


Husse Polska Tuna Recipe Czy wy wiecie, jak to jest, kiedy kupujecie jakąś karmę dla waszego puchatego serduszka, dla brzuszka wrażliwego, dla zdrowia jego, pełnowartościową, lepszą niż wasz tygodniowy jadłospis, a ona pachnie tak, że dusza wam przez nos ucieka? No dramat. Jeszcze większym dramatem jest zapach kocich kabanosów. A każde kitku zasługuje na przekąski. Proszę rzucić kulką ze zbrylonego żwirku, jeśli nie macie w domu karnej szafki wstydu z nadmiarem kalorii dla siebie. /leci grad żwirku/. Tak myślałam. Husse za to zrobiło Ciastkom naprawdę dobrze. Zrobili taki musik, taki przebiegły w zapachu, taki przyjemny w obyciu, że Biszkopt traci przy nim rozum i godność. I robimy takie sceny, że ja trzymam torebeczkę, a on ją miącha i siorbie i szaleństwo się dzieje, kubki smakowe szaleją, wibrysy drgają, słońce wychodzi, nadzieja wraca! (dowód w komentarzach) Poważnie. Sprawa jest prosta, a jakże wykwintna: smaczny mus z dzikim tuńczykiem i suszonym bonito w bulionie. BONITO. Katsuobushi (suszone bonito) to wysokobiałkowy składnik. Ja nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Człowiek się uczy całe życie dzięki kotom. Reasumując, składniki: dziki tuńczyk 29%, katsuobushi (suszone bonito) 1%, sos (woda, zagęszczacz, aromat, olej roślinny, tauryna). Składniki analityczne: białko 8%, zawartość tłuszczu 1%, błonnik surowy 0,5%, popiół surowy 3%, wilgotność 87%. Jedna paka zawiera 12 saszetek po 30g każda. 30 gram musu za bezcenny uśmiech bąbelka. /Recenzja powstała z okazji drugiej edycji plebiscytu Sfinksy na najlepsze produkty dla kotów. Jest totalnie subiektywna i oparta na kubkach smakowych moich kotów oraz ekstazie, która towarzyszy im podczas spożycia musu./

Zobacz oryginalną recenzję
Husse Polska Tuna Recipe

Informacje i kontakt

Informacji na temat plebiscytu oraz zgłoszeń produktów i usług udzielają:

Nina Gowin - organizator plebiscytu
n.gowin@trzykoty.com


Małgorzata Czekała
m.czekala@trzykoty.com


Katarzyna Rożko
k.rozko@trzykoty.com